MENU

ΗΠΕΙΡΟΣ: ΠΕΝΤΕ ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ.

Βραβεία ΗΠΕΙΡΟΣ

Η κορυφαία ποιότητα και η ανώτερη γεύση των προϊόντων ΗΠΕΙΡΟΣ δεν κερδίζει μόνο τους καταναλωτές στις αγορές όπου κυκλοφορούν, αλλά και τους κριτές στις διοργανώσεις βραβείων όπου συμμετέχουν. Μέσα στο τελευταίο δίμηνο, η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ απέσπασε πέντε, συνολικά, διακρίσεις από το Διεθνές Ινστιτούτο Ποιότητας Monde Selection και στα Superior Taste Awards, του iTQi  – Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας.

Πρωταγωνίστρια στα βραβεία φέτος, ανάμεσα στα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ,  ήταν η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα Π.Ο.Π. που κέρδισε την ύψιστη διάκριση και στους δυο θεσμούς: Χρυσό βραβείο στο Monde Selection και Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 3 Αστέρων στα Superior Taste Awards, διακρίσεις που επιβεβαιώνουν την απαράμιλλη ποιότητα και γεύση της και ισχυροποιούν το σλόγκαν «η πιο πολυβραβευμένη φέτα στον κόσμο» που την ακολουθεί στις αγορές του εξωτερικού.

Η παραδοσιακή φέτα Π.Ο.Π όμως δεν είναι το μόνο προϊόν ΗΠΕΙΡΟΣ που αξίζει επιβράβευση! Η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα Π.Ο.Π. με 40% λιγότερο αλάτι απέσπασε το Ασημένιο Βραβείο στο Monde Selection,  αλλά και το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 Χρυσών Αστέρων στα Superior Taste Awards, ενώ η EPIROS Organic Feta (PDO) – βιολογική φέτα που διατίθεται στις αγορές του εξωτερικού – κέρδισε και αυτή βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 Χρυσών Αστέρων στην κατηγορία της.

Με τα βραβεία αυτά, η ΗΠΕΙΡΟΣ συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία των διακρίσεών της στο εγχώριο και διεθνές περιβάλλον, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τη δέσμευση της στην παραγωγή και διάθεση, ποιοτικά και γευστικά, ανώτερων τυροκομικών προϊόντων.

Η Monde Selection είναι ένα διεθνές ινστιτούτο πιστοποίησης ποιότητας, που κάθε χρόνο από το 1961, επιβραβεύει, μέσα από μία ενδελεχή διαδικασία αξιολόγησης, τρόφιμα και ποτά από όλο τον κόσμο, σε συνεργασία με πάνω από 70 σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin, οινολόγους διεθνούς φήμης, καθηγητές πανεπιστημίων, διατροφολόγους και άλλους διακεκριμένους επαγγελματίες του κλάδου.

Ο  iTQi είναι ένας από τους κορυφαίους, διεθνείς οργανισμούς που έχουν ως στόχο τη δοκιμή και την ανάδειξη τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από διακεκριμένους σεφ και ειδικούς γεύσης, από τις 16 πιο αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη.