MENU

KΑΤΣΙΚΑΚΙ ΜΠΟΥΤΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ & ΤΑΛΑΓΑΝΙ, ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΔΥΟΣΜΟ & ΑΣΤΕΡΟΓΛΙΚΑΝΙΣΟ

ΥΛΙΚΑ

  • 1 μπουτάκι κατσικάκι (άνευ οστών καθαρισμένο) 1 κιλό περίπου
  • 1 μεσαία μελιτζάνα
  • 100 γρ ταλαγάνι τυρί ή οποιοδήποτε άλλο σκληρό
  • 3 κλωναράκι φρέσκο δυόσμο
  • 1 μικρό φοινόκιο
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 5 αστεργλυκάνισο
  • ½ ποτήρι ούζο
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • Λίγο νερό
  • 1 μπόλια από το κατσίκ
  • Λίγο corn flour
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 1 σκελίδα σκόρδου
  • 1 φύλλο λαδόκολλα
  • ½ ελαιόλαδο
  • Σχοινί για τύλιγμα
Εκτυπώστε Τα Υλικά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο λάδι και μαλακώνουμε τις μελιτζάνες που τις έχουμε κόψει σε φέτες.
  2. Ανοίγουμε το κρέας και το αλατοπιπερώνουμε.
  3. Τοποθετούμε κάθετα τις μελιτζάνες, μετά τον δυόσμο, τυρί και λίγο λάδι.
  4. Τυλίγουμε το κρέας σε ρολό και το τοποθετούμε μέσα σε μπόλια από κατσίκι. Το τυλίγουμε σαν μεγάλο ντολμαδάκι και το δένουμε με σχοινί.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: www.allyou.gr