MENU

ΤΑ ΕΒΔΟΜΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ “ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥ”

white cheese

ΤΑ ΕΒΔΟΜΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ "ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥ"

Έχουν πάθος και μεράκι. Αυτή είναι η συνταγή με την οποία παράγουν τα προϊόντα τους κατακτώντας τις αγορές όλου του κόσμου. Και στη φετινή απονομή βραβείων ποιότητας του «Γαστρονόμου» τιμήθηκαν παραγωγοί, μεταποιητές και έμποροι που τιμούν τον χώρο τους. ΒΡΑΒΕΙΟ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΩΤΗΣ» Τυροκομική εταιρεία «Ήπειρος» Ο Παντελής Παντελιάδης δεν προέρχεται από οικογένεια τυροκόμων, δεν είναι καν Ηπειρώτης. Δεν χωράει στα κλασικά στερεότυπα του καλού τυροπαραγωγού. Αντίθετα, «απαντά» στην εικόνα του δαιμόνιου, ταλαντούχου, Έλληνα επιχειρηματία. Είναι ο άνθρωπος επικεφαλής ενός τεράστιου ομίλου εταιρειών, ο άνθρωπος που έλυσε μιαν εξίσωση που λίγοι καταφέρνουν να λύσουν: Πώς ένα παραδοσιακό προϊόν, η φέτα στην περίπτωσή μας, περνάει στη μαζική παραγωγή χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και στη γεύση του. Απόδειξη γι’ αυτό είναι η σταθερή προτίμηση των καταναλωτών. Η φέτα «Ήπειρος» είναι η πρώτη σε πωλήσεις τυποποιημένη φέτα στην Ελλάδα. Η συνεχής προσπάθεια, οι ετήσιες και μεγάλες επενδύσεις σε κτιριακές εγκαταστάσεις, σε μηχανολογικό εξοπλισμό, στη διασφάλιση της ποιότητας, η συμβολαιακή κτηνοτροφία που συμβάλλει στην ενίσχυση της φθίνουσας κτηνοτροφίας της Ηπείρου, η προσφορά εργασίας, κάνουν την εταιρεία «Ήπειρος» μια πρότυπη, παραδειγματική, επιχείρηση, από αυτές που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας. «Το περίμενα αυτό το βραβείο», μάς είπε συγκινημένος. «Η φέτα μας είναι σαν τους Έλληνες επιστήμονες. Πρώτα διαπρέπουν στο εξωτερικό και μετά αναγνωρίζονται στην Ελλάδα». Τη φέτα Ήπειρος τη βρίσκουμε σε όλα τα σούπερ μάρκετ. Το βραβείο απένειμε ο κ. Άγις Πιστιόλας, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αgrino. Πηγή: www.kathimerini.gr