MENU

ΝΤΑΚΟΣ ΜΕ ΚΑΠΑΡΗ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

ΥΛΙΚΑ

  • 300γρ. φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ
  • 2 στρογγυλά κριθαρένια κουλούρια Κρήτης (κριθαροκουλούρες)
  • 1 ντομάτα μεγάλη και ώριμη
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ξίδι βαλσαμικό
  • 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
  • μερικές ελιές
  • αλάτι, ρίγανη
Εκτυπώστε Τα Υλικά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βρέχουμε πολύ ελαφρά τις κριθαροκουλούρες και τις τοποθετούμε σε πιατέλα. Τοποθετούμε τη φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ σε μορφή τρίμμα. Κόβουμε μέσα σε ένα μπολ τη ντομάτα σε μικρά κυβάκια, προσθέτουμε αλάτι, λίγη ρίγανη, 2 κουταλιές από το ελαιόλαδο, το βαλσαμικό ξίδι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Μοιράζουμε την ντομάτα πάνω από τις κριθαροκουλούρες και διακοσμούμε με κάπαρη κι ελιές. Πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη, περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σερβίρουμε αμέσως.