MENU

ΜΠΑΡΕΣ ME ΒΟΥΤΥΡΟ ΗΠΕΙΡΟΣ

ΥΛΙΚΑ

  • 150γρ. βούτυρο ΗΠΕΙΡΟΣ
  • 100γρ. ζάχαρη καστανή
  • 110γρ. μέλι
  • 170γρ. νιφάδες βρώμης
  • 50 γρ. αλεύρι
  • 50 γρ. σταφίδες ξανθές
  • ½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα
Εκτυπώστε Τα Υλικά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο ΗΠΕΙΡΟΣ με τη ζάχαρη και το μέλι. Προσθέτουμε τις νιφάδες βρώμης, το αλεύρι και την κανέλα. Ενσωματώνουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε απαλά. Στο τέλος προσθέτουμε και τις σταφίδες. Τοποθετούμε το μείγμα σε μία βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα 17×17 εκ. έχοντας τοποθετήσει στο κάτω μέρος της μία λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 25-30 λεπτά.

Αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε σε ράβδους 3×8.