MENU

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ

  • 200 γρ. κουβερτούρα λιωμένη σε μπεν μαρί
  • 3 κουτ. σούπας βούτυρο γάλακτος Hπειρος
  • 3 αβγά, 4 κρόκοι
  • 1/4 φλιτζανιού ζάχαρη
  • 3 κουτ. σούπας αλεύρι
  • Αλεύρι και βούτυρο για τις φόρμες του σουφλέ
Εκτυπώστε Τα Υλικά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προσθέτουμε στη λιωμένη κουβερτούρα το βούτυρο Ηπειρος και ανακατεύουμε. Χτυπάμε στο μίξερ τους κρόκους με τα ολόκληρα αβγά και τη ζάχαρη, Προσθέτουμε το μείγμα σοκολάτας και το αλεύρι. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ατομικά σκεύη για σουφλέ και μοιράζουμε το μείγμα προσέχοντας να μη γεμίσουμε τις φόρμες πάνω από τη μέση. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 7-8 λεπτά.